SGS 2.0 Safety gun Strap

Ønsker du å forenkle håndteringen av våpenet ditt før og etter jakt? Med denne praktiske ekstra stroppen kan du lettere bære med deg våpnene i forbindelse med jakt. Safety Gun Straps som er designet for å passe til ulike typer våpenstropper med forskjellige funksjoner. Produkte produseres i Sverige med materialer fra ledende produsenter hovedsakelig i Sverige, men også fra Europa. Dette for å sikre at produktet holder høy kvalitet, samtidig som prisene er gunstige. 

Safety Gun Strap oppfyller flere forskjellige praktiske funksjoner. For det første gjør de håndteringen av våpenet lettere ved å la deg henge det over skulderen uten å belaste nakken og skuldrene. I tillegg til å gjøre det lettere å bære våpenet, avlaster SGS vekten fra riflen din på en mer ergonomisk måte. Du monterer SGS rundt kroppen. På denne måten fordeler SGS vekten på begge sider av ryggen. 

Beskrivelse

 Safety Gun Strap 2.0 består av to deler: 

1: Kort stropp med friksjonsgummi og hurtigutløsende "Male". Du monterer den rundt det vanlige våpenbeltet. 

2: Lang stropp med snor, lett justeringsspenne og hurtigutløser "Female". Du monterer den rundt stempelhalsen eller pistolgrepet ved hjelp av snoren som er sydd fast som en løkke.

Du tar på deg rifla og henger den på skulderen som vanlig. Etter det tar du den lange delen bak ryggen og fester sikkerhetspistolstroppen ved hjelp av hurtigspennen foran. Når du så vil ta av rifla, slipper du hurtigutløseren og tar deretter av rifla som vanlig, og lar Safety Gun Strap henge. Som et resultat får du en rifle som sitter stødig. Og det er lett å bli fyrt opp raskt. 

Finnes i 3 størrelser. S-XXL (standardstørrelse og passer til 80-90% av jegerne). XS-M (Passer til den mindre jegeren). XXL----> Er du av naturen en STOR person passer denne størrelsen til deg

Finnes i Fargene Orange og Sort . 

Videoer av produktet: 

https://www.youtube.com/watch?v=C_heWWOuPh0

https://youtu.be/mG8Qpcj_cPU

                                 


Velg en variant:

fra kr 499,00